Od petka zvečer 20. 1. do nedeljske maše 22. 1. skupaj s starši je v domu duhovnosti Podlehnik potekal duhovni vikend za birmance vseh treh župnij. Skupaj smo poglabljali odgovore na vprašanja, kdo je Jezus zame, kaj je On učil in zakaj je sveta maša višek srečevanja z Njim. Vodila ga je Andreja Štunf, katehetinja iz Brezja, s pomočjo animatorjev Anamarije, Alise in Reneja. Tako s poglobljeno vero in večjo medsebojno povezanostjo gremo v zadnje mesece priprave na prejem zakramenta obdarjenosti Svetega Duha.

Utrinki koledovanja

Hvala vsem sodelavcem in otrokom, ki ste pretekli konec tedna na Teznem velikodušno sodelovali pri koledovanju po domovih, oznanjali božično sporočilo in zbirali darove za misijone. Po dveh letih smo tako znova obudili lepo tradicijo v naši župniji.  Verniki ste za misijone skupaj darovali 1860 €, veroučenci v adventnem in božičnem odrekanju pa še skupaj v vseh treh župnijah 220 €.

Nekaj utrinkov:

Pripravniki na birmo župnij Tezno in Miklavž. Podprimo jih z molitvijo in vzgledom.

Župnijsko katehezo letos podajamo župnik Jože Povh ter kateheti Andreja Štunf, Valerija Domanjko, Inge Kukovec, Sonja Poštuvan, Anja in Polona Kotnik ter Lotka Škerlak.